23.10.06

Bliver USAs næste præsident sort?

Nyhedsavisen har en lille notits om at Senator Barack Obama muligvis gerne, allivel vil stille op til præsidentvalget i 2008 - på trods af at jeg flere gange her på bloggen har advaret den halvt kenyanske komet om at gøre det.

"Han har tidligere afvist at stille op til præsidentvalget i 2008. Men søndag måtte den populære, halvt afro-amerikanske senator fra Illinois trække de udtalelser tilbage. Nu overvejer han at stille op til præsidentvalget i USA i 2008.", skriver skribenten Sara Schluter stilfuldt i sin (s)artikel.

Her på bloggen er vi naturligvis store fans af Obama, men derfra og til at udråbe ham som "The Great Black Hope" mener jeg stadigvæk at der er et stykke.
Allerede om tre måneder vil Obama med al sandsynlighed få selskab i Senatet af en lige så fotogen, veltalende og endnu mere konservativ, demokratisk kollega - nemlig Harold Ford Jr. Og Ford vil være på alles læber som en potientiel vicepræsidentkandidat i 2012 (På den ticket der skal udfordre Præsident McCain og hans vicepræsident Susan Collins...).

Ingen kommentarer: