4.10.05

Tæt trafik i Des Moines

Der er mere end to år til Iowas Caucus men der er allerede tæt trafik med håbefulde kandidater i Des Moines International Airport. I oktober måned vil yderligere fem se og gense partiaktivister i The Hawkeye State.

Fra Metropolitan Airport i Topeka kommer Sen. Sam Brownback (R-KS) til Iowa og skal tale med anti-skat aktivister i Des Moines.

Fra Little Rock National Airport i Arkansas (sikkert med transit i Chicago) kommer Guvernør Mike Huckabee (R-AR). Det er guvernøren fra Hopes (ja han er født i den samme lille flække i Arkansas som Bill Clinton) fjerde besøg til Iowa og det er flere end nogen anden republikaner.

For første gang kommer Senate Majority Leader Bill Frist (Tenn) også en tur til Iowa hvor han skal tale til den årlige Ronald Reagan Dinner. Sen. Frist vil muligvis komme med et direkte fly fra Memphis International Airport.

Den sidste republikanske kandidat i Guvernør Mitt Romney (Mass.) der skal ud og mængde sig med almindelige mennesker forskellige steder i det østlige og centrale Iowa. Der går heller ikke et direkte fly fra Logan International Airport i Boston, så Romney skal også over Chicago.

Den eneste demokrat der har meldt sin ankomst er Sen. Evan Bayh (D-Ind.). Han skal mødes med to medlemmer af Iowas lovgivende forsamling. Der går intet direkte fly fra Indianapolis, så han skal enten med fly fra Chicago eller Cincinnati. Det er Sen. Bayhs andet besøg i Iowa i år.


Flertalsleder Frist ses her sammen med en anden potientiel republikansk kandidat Sen. John McCain (R-AZ). Man kunne få det udtryk at McCain med sit valg af slips går efter "the gay vote".

Ingen kommentarer: