31.10.05

NV: Senator John Ensign har kæmpeforspring

Det kan godt være at Scooter Libby, Harriet Miers og krigen i Irak har været hårde ved Præsident Bushs meningsmålinger, men det betyder ikke at demokraterne kan rende rundt med hænderne over hovedet og forvente sig en storsejr til midtvejsvalgtet om et år.

F.eks. i ørkenstaten Nevada, kendt for kasinoer og bordeller, hvor de lokale demokrater troede de havde gjort sig lidt af et scoop da de fik Jack Carter til at stille op med den nuværende Senator John Ensign. Jack Carter er søn af USAs bedste eks-præsident Jimmy Carter (D-GA) men det har ikke hjulpet ham synderligt, en meningsmåling lavet for avisen Las Vegas Sun (hvor vejrudsigten på dette tidspunkt meget overraskende er: Sunny!) giver Ensign en føring på 59 % mod Carters 25 %, der er dog stadigvæk lidt håb for Carter, hele 61 % af de adspurgte vidste ikke hvem han var (det ville nok hjælpe hvis manden fik sig en hjemmeside).

Senator Ensign er et af de mest konservative medlemmer af senatet og har gentagne gange blevet fremhævet af konservative organisationer som American Conservative Union og National Taxpayers Union for sit arbejde og sine stemmer.

John Ensign, der er dyrlæge, blev valgt til senatet i 2000. Han var kongresmedlem fra 1995-1999 og forsøgte, uden held, at blive valgt til senatet allerede i 1996 hvor han tabte til hans nuværende kollega, den demokratiske minority leader Harry Reid.

Cruising for re-election! - Senator John Ensign (R-NV) er i god form på vej mod midtvejsvalget. Her ses han sammen med Senator John McCain (R-AZ).

Ingen kommentarer: