31.10.05

FCK: Backe træder tilbage

I den ind til nu ukendte delstat FCK har guvernøren, den meget succesrige Hans Backe (Konservativ), besluttet sig for at træde tilbage, og i hans sted indtræder Ståle Solbakken (Fighter), Solbakken har i tre år fungeret som Guvernør i Hamarkammeraterne, men han har tidligere været et halvt år i FCK hvor han var en central medarbejder for daværende guvernør Roy Hodgson (Konservativ).

Det er ikke den eneste ændring, Secretary of Sports, Niels Christian Holmstrøm (Gadedreng) har efter 8 år på posten besluttet at træde ind i en mere tilbagetrukket rolle som Secretary of State, med ansvar for kontakten til de andre delstater.

Posten som Secretary of Sports overtages af den nuværende Viceguvernør Carsten V. Jensen (The Real Deal), der også har en fortid som staffer for adskillige af statens tidligere guvernører.

Hvem der skal overtage Carsten V. Jensens job som nummer to efter Ståle Solbakken er endnu ikke besluttet, men det mest oplagte bud er de tidligere staffers Peter Nielsen eller Lars Højer. Blandt de mere spekulative bud kunne være lektor ved Københavns Universitet Jens Bangsbo, der er tidligere viceguvernør i Juventus eller den nuværende staffer Peter "32" Møller, der i sin karriere har tilbragt rigtig meget tid på bænken., og der måske har opfanget en del taktiske tips og tricks.

Ingen kommentarer: