13.10.05

Demokrat på speed!

Et medlem af Repræsentanternes Hus i Oregon er under mistanke for besiddelse af narkotika. Kelley Wirth, 40, var i sidste måned indblandet i et trafiksammenstød, hvor kæresten til en pedel i delstatsparlamentet som Wirth rygtedes at have et forhold til, kørte ind i hendes bil.

Episoden sendte Wirth på hospitalet, men et rutinecheck af hendes bil afslørede at hun kørte rundt med en lille portion amfetamin. Hun havde efter sigende forsøgt at komme ind i sin bil efter hun var blevet hjulpet ud af den. Den 23-årige kvinde der førte den anden bil er blevet anklaget for mordforsøg, hun overvejer stadig om hvorvidt hun skal erklære sig skyldig eller ej.

Sagen bliver yderligere belastende for Kelley Wirth, hun var det eneste medlem af delstatsparlamentet der stemte imod en lov der ville hæve strafferammerne for amfetaminrelaterede forbrydelser.

Demokraten Kelley Wirth har været medlem af delstatsparlamentet siden 2001, valgt fra Corvallis, en mellemstor by i det vestlige Oregon.

Corvallis er hjemsted for Oregon State University og de mest kendte bysbørn er sangerinden Meredith Brooks der havde et stort hit i ’97 med nummeret ”Bitch” og Mike Riley, cheftræner for Oregon State Beavers football og tidligere cheftræner for San Diego Chargers i NFL.

Ingen kommentarer: