13.10.05

Den Anden Uafhængighedserklæring

(følgende er kun for sjov)

I protest mod de konservative kræfter har en række delstater valgt at bryde med Unionen og skabe en ny nation. Udbryderne består af alle de blå stater (dem der stemte på John Kerry i 2004). Følgende skrivelse er blevet sendt til de røde stater (ikke USSR, men de stater der stemte på George W. Bush).

Vi har besluttet at vi forlader jer. Vores intention er at skabe vores eget land.
I tilfælde af at I ikke vidste det, er det Hawaii, Oregon, Washington, Minnesota, Wisconsin og hele den nordøstlige del af USA.
Vi er overbeviste om at dette er givende træk, der vil komme alle parter til gode, ikke mindst borgerne i det nye land, New California.

For at opsumere: I beholder Texas, Oklahoma og resten af slavestaterne. Vi får forskning i stamceller og alle de gode strande.
Vi får Elliot Spitzer, I får Ken Ley.
Vi får Frihedsgudinden, I får Dollywood
Vi får Intel og Microsoft, I får WorldCom og Enron
Vi får Harvard, Yale og Stanford, i får Ole Miss’ og Texas Christian U.
Vi får New England Patriots og Philadelphia Eagles, I får Houston Texans og New Orleans Saints.
Vi får 85 procent af Amerikas investeringskapital, I får Alabama.
Vi får 2/3 af skatteindtægterme, I må finde ud at betale selv.

Da vores gennemsnitlige skilsmisserate er 22 % lavere end hos medlemmer af Christian Coalition, vil få en masse glade familier. I får en samling enlige mødre.

Vær venligst opmærksom på at i New California vil abort være tilladt og krig forbudt og vi vil have alle vores borgere hjem fra Irak ASAP. Såfremt I ønsker folk i krig så send jeres egne evangeliske kristne. De har børn de åbenbart at parate til at sende i døden uden formål og er ligeglade med at man ikke må viser billeder af deres kister når de kommer hjem. Vi ønsker jer held og lykke i Irak og håber at I finder de der masseødelæggelsesvåben.

Vi her i De Blå Stater kontrollerer 80 % af nationens ferskvand, 90 % af ananas og salat, 92 % af den friske frugt, 95 % af USAs vinproduktion, 90 % af osten, 90 % af all high-tech industri og det meste af nationens kul. samt alle de fine universiteter (Ivy League og Seven Sister) plus Harvard, Yale, Stanford, Cal Tech and MIT.

I, i De Røde Stater, må på den anden side tage hånd om 88 % af alle overvægtige amerikanere (og deres kommende sundhedsudgifter), 92 % af alle myg, næsten 100 % af tornadoer, 90 % af orkanerne, 99 % af Southern Baptists, næsten alle teleevangelister, Rush Limbaugh, Bob Jones University, Clemson University og University of Georgia.

Vi får Militærakademiet i West Point, NY, Flådeakademiet i Annapolis, MD, Kystvagtakademiet i Groton, CT og Handelsflådeakademiet i Kings Point, NY, i får Air Force Academy of Evangelical Theology i Colorado Springs.

Vi får Hollywood og Yosemite Nationalpark – tak for det.

P.S. Vi tager også alt den gode tjald. I kan få det dårlige pot de dyrker i Mexico.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hey - god idé! Men lige een ting: Hvad gør vi med det der olie? Nu henter de røde det jo op hos dem selv og er også ved at sikre os en god luns i Irak.

Jeg vil sgu ikke være med, hvis ikke der er benzin til min SUV!

Anonym sagde ...

Benzin bliver vel forbudt i New California så alle biler skal kører på halm.