22.10.05

Bush-administrationen har en exit-strategi

Rygter i Washington går på at administrationen er gået i gang med at planlægge en exit-strategi, ikke for tropperne i Irak men for hvordan man kan trække Harriet Miers som kandidat til højesteretsdommer. Det skriver det meget lidt venstreorienterede dagblad Washington Times.

Officielle udtalelser fra Det Hvide Hus benægter naturligvis den slags, men det er blevet klart at Harriet Miers kan blive meget svær at få igennem senatet efter at hun fik besked på at lave sin skriftlige redegørelse til retsudvalget om. En redegørelse som efter sigende skulle have gjort udvalgsformand Sen. Arlen Specter (R-Penn.) godt knotten og pinligt for Miers støtter der blandt andet havde slået på hendes grundighed som en af hendes kvaliteter.

Nu ser alle frem til høringerne hvor der vil blive kørt på Harriet Miers juridiske kompetencer i forfatningsretlige spørgsmål, og der tegner sig et billede af at hun var blive presset for tre fronter, fra den demokratiske venstrefløj der vil angribe hende på borgerrettigheder og udstille hende som konservativ, fra midten som vil stille spørgsmålstegn ved hendes kvalifikationer og fra højrefløjen som vil være sikker på at hun er en af deres.

Om hun bliver nomineret er på nuværende tidspunkt et åben spørgsmål.


Hvis man ikke svarer ordentligt på sine spørgsmål gør man denne mand i dårligt humør!

Ingen kommentarer: