19.10.05

Senator Coleman vil holde FN fra internettet

Internettet er i fare for en fjendtlig overtagelse – af de Forende Nationer, men heldigvis har det verdensomspændende spindelvæv en forkæmper ved navn Norm Coleman, han vil sørge for at holde internettet ude af hænderne på FN og når man er republikansk medlem af det amerikanske senat (valgt i delstaten Minnesota) kan den slags lade sig gøre. Man introducere bare en resolution der byder den amerikanske administration at kæmpe imod en FN-beslutning. Det skriver den danske avis Comon.

Norm Coleman blev valgt til Senatet i 2002 og er det eneste republikanske medlem der er jøde (Coleman er vokset op i Brooklyn, New York), har fra starten været aktiv i kampen for reformer af FN-systemet og for undersøgelser af den påståede svindel med Oil for Food-programmet.

Coleman er tidligere borgmester for Saint Paul, MN, valgt som demokrat i 1993, i 1996 skiftede han til det republikanske parti, i 1998 var han taber i en af de mest overraskende valg i USA’s historie, han var den republikanske kandidat til guvernør der tabte til wrestleren mm. Jesse ”The Body” Ventura. I 2002 slog han tidligere vicepræsident Walter Mondale i kampen om at afløse Senator Paul Wellstone (D-MN) der omkom i et flystyrt under valgkampen.


Norm Coleman vil beskytte intenettet mod FN. Her er et billede af senatorens kone Laurie der sikkert er et meget populært medlem af den klub for senatorernes ægtefæller (der jo bl.a. tæller Præsident Clinton).

Ingen kommentarer: