7.4.07

Tidligere Buffalo Bills-spiller overvejer politisk karriere

Fred Smerlas spillede 13 år i National Football League, Smerlas var defensive tackle og tilbgragte bl.a. 10 år i Buffalo Bills. Nu skulle han være på vej ind i politik, hvor han er på tale som kandidat til det åbne kongresdistrikt i Massachusetts, som er åbnet op efter at Kongresmedlem Marty Meehan stopper. Det skriver Boston Herald.

Fred Smerlas, der bliver 50 i morgen, er i øjeblikket vært på et radiotalkshow (om sport), er blevet kontaktet af nogle Republikanere der gerne ville stille ham op.

Ifølge artiklen Fred Smerlas-opslaget på Wikipedia bør han dog nok have en god forklaring parat når vælgere og journalister spørger om hans deltagelse i salg af billetter til ågerpriser - en sag der kostede ham indragelsen af hans sæsonkort til New ENgland Patriots.

3 kommentarer:

Uffe sagde ...

Kan vi få en kommentar til de nyligt offentliggjorte fundraising-tal?

Henrik Hansen sagde ...

Så sider man jo og leder Uffe. Kan du ikke smide et link.

Sidst jeg så noget om emnet ( I starten af april)var det noget med, at en senator, som en kendt blogejer har meget store forhåbninger til, ikke sparket så meget røv som skulle tro.

Er det stadigvæk samme tema ?.

Uffe sagde ...http://edition.cnn.com/2007/POLITICS/04/02/clinton.money.ap/index.html

klikker man ude til venstre på "compare contributions". Det er muligt der findes en bedre oversigt.

Hos republikanerne ser Mike Huckabee - som jeg sjovt nok har fået en del sympati for - ud til at være håbløst bagud med kun 500 kilo.

Bill Richardson ser ud til at "føre i 2. division" hos de demokratiske kandidater.

Obamas tal er imponerende.