19.4.07

Med sådanne venner, hvem har så brug for fjender

Borgmesteren i Kansas City, Missouri hedder Kay Barnes og hun er Demokrat. Han går i øjeblikket og overvejer om hun skal stille op til Repræsentanternes Hus mod det republikanske Kongresmedlem Sam Graves (MO). Den syntes man er en rigtig god idé hos DCCC, der aktivt har prøvet at rekruttere hende, men Kay Barnes har også fået en hjælpende hånd af den lokale Speaker of the House Rod Jetton.

Han valgte at give Kay Barnes en pris som "Outstanding Missourian" og der var naturligvis filmning af hele ceremonien så den senere kunne bruges til reklamer. Nå ja, der er den lillle krølle på historien at Speaker Jetton er Republikaner.

Sam Graves, 43, blev valgt til Repræsentanternes Hus i 2000 og hans største bedrift i Kongressen var at sikre 120.000 $ til et projekt der havde til formål, at få unge mennesker til at droppe Goth-kulturen. Projektet blev naturligvis en bragende fiasko.

Kay Barnes blev i 1999 den første kvinde i Kansas Citys historie til at indtage borgmesterkontoret. Hun blev med stort flertal genvalgt i 2003.

Ingen kommentarer: