22.11.05

MD: Senatsvalg kan blive tæt

Maryland: Kapløbet om at få lov til at efterfølge Sen. Paul Sarbanes (D-MD) kan blive et tæt kapløb. En meningsmåling fra Rasmussen Reports viser at Rep. Ben Cardin (D-MD) har et lille, men alligevel komfortabelt forspring på 49 – 41 overfor den republikanske Lt. Gov. Michael Steele.

Michael Steele der er african-american (dvs. han er neger) har til gengæld en lille føring på 45-44 overfor den anden mulige demokratiske kandidat, tidligere kongresmedlem Kwesi Mfume.

Andre målinger har tidligere vist at Cardin har et lille overtag i forhold til Mfume i det demokratiske primærvalg, og skulle det lykkedes Cardin at vinde en plads i senatet vil det være tredje gang i træk at et kongresmedlem vil komme fra statens tredje kongresdistrikt, både Paul Sarbanes (1973-1977) og statens anden senator Barbara Mikulski (1977-1987) har været valgt i distriktet der bl.a. dækker delstatshovedstaden Annapolis og et par velhavende forstæder til Baltimore.

Kongresmedlem Ben Cardin ses her til en høring i Kongressens Budgetudvalg. Nu kan han efterfølge Paul Sarbanes som Marylands senator.

Ingen kommentarer: