23.11.05

Det bli’r i familien...

Senator Joe Biden (D-DE) er en mulig præsidentkandidat, men nu er også hans søn Beau Biden på vej ind i politik. Delawares guvernør Ruth Ann Minner (D) har lige forfremmet sin justitsminister til dommer og den ledige plads som justitsminister, Attourney General (AG) i en af USAs mindste stater var ledigt. Det job vil Beau Biden gerne have og han har annonceret at han ni er kandidat i 2006.

Beau Biden er til daglig partner i et advokatkontor i Wilmington, Del. og i fritiden er han kaptajn i Delaware National Guard hvor han er tilknyttet Auditørkorpset. Han er 36 år gammel.

Guvernøren kunne naturligvis bare have udpeget Beau Biden direkte til posten som AG men det ville lugte en smule af nepotisme og med Harriet Miers-sagen i baghovedet er det nok ikke den bedste start på en politisk karriere.
Beau Biden burde også være mand nok for selv at kunne vinde sig jobbet, han starter med en tårnhøj name reckonition, et enormt personligt netværk som han har opbygget bl.a. ved være kampagnechef på Joe Bidens seneste reelection campaign og endelig et vælgerkorps som nærmest notorisk stemmer på demokrater (med mindre man hedder Mike Castle og har været kongresmedlem siden den seneste istid).

Senator Biden (i midten) flankeret af sine to sønner, Joseph "Beau" Biden III (t.v.) og Hunter.

Ingen kommentarer: