15.8.05

WI: Hvem skal repræsentere Packers i kongressen

Wisconsin har i øjeblikket 8 kongresmedlemmer, 4 fra hvert parti. En af republikanerne, Mark Green, der er i valgt i det 8. distrikt i den nordøstlige del af The Badger State, har meldt sig som modkandidat til den demokratiske guvernør Jim Doyle.

Dermed er det 8. distrikt, der inkluderer Green Bay, det eneste i staten som der kan blive kamp om i 2006, og umiddelbart er republikanerne favoritter i et konservativt distrikt som Præsident Bush vandt med 11 % og som Kongresmedlem Green vandt med 40 %. Republikanerne har kun tabt én gang siden 1980 (det var i 1996).

Demokraterne har imidlertid fået blod på tanden efter Paul Hackets overraskende gode resultat i Ohios 2. distrikt for to uger siden. De håber at vælgernes stigende modstand mod krigen i Irak og ikke mindst præsidentens håndtering af situationen vil kunne svinge distriktet.

De to demokratiske kandidater er Brown County Executive Nancy Nusbaum (amtsborgmesteren i det amt der huser Green Bay) og unge Jamie Wall, en lokal farmerknægt der har arbejdet for guvernør Doyle. På den republikanske side er der også to kandidater, Rep. John Gard, der er formand for Wisconsins State Assembly og Rep. Terri McCormick.

3 kommentarer:

Bo Jørgensen sagde ...

Cap B. skal naturligvis repræsentere Packers County. Men det varer altså lige et par uger før sæsonen starter :-)

Garby sagde ...

Eneste minus ved den plan er naturligvis at Brett Favre ikke bor i Wisconsin, men har folkeregisteradresse hjemme i Missisippi (vist nok i MS 4th)

Bo Jørgensen sagde ...

Ja, desværre bor Brett Favre ikke Up North.

Hans "hometown" er ifølge Packersnews.com den kendte by Kiln, Missisippi. Fakta om Kiln:
http://www.city-data.com/city/Kiln-Mississippi.html.

Om det er MS 4., det ved Garby bedre end jeg.