28.8.05

Præsidentvalg 2008 – News In Brief

Guvernør Mike Huckabee (R-AR) skal på en længere tur til New Hampshire, her skal an bl.a. mødes med lokale republikanske politikere og partifolk. Desuden er der indlagt et par bogsigneringer af Arkansas-guvernørens nye bog "Quit Digging Your Grave with a Knife and Fork: A 12-Step Program To End Bad Habits and Begin an Healthy Lifestyle." som ikke er en biografi. Et skriver New Hampshire Union Leader

Senator Bill Frist (R-TN) vil gerne være ven med alle bønderne i Iowa, derfor er han begyndt at sige pæne ting om Ethanolproduktion. Ethanolen laves på det korn som bønderne dyrker, med subsidier, i nogle af de store firkantede stater i midten af Amerika til en bedre pris end hvis det bliver lavet til brød. Ethanolen skal på et tidspunkt erstatte benzin, men det koster stadig mere end 3 $ for en gallon sprit til bilen.
Bill Frist har desuden åbnet op for stamcelleforskning i et forsøg på at distanscere sig selv for Præsident Bush.

"Idioter", det er ifølge Guvernør Mark Sanford (R-SC) hvad donorer der giver ham penge og tror han vil stille op til præsidentvalget er. Sanford har fået en stor portion penge fra out-of-state og det har næret spekulationerne om et muligt "bid for president"

Senator Chuck Hagel (R-NE) har været på kursus hos det udenrigspolitiske orakel Holger K. Nielsen fra SF og han kalder nu operationen i Irak for et nyt Vietnam, hvilket nok gør at han ikke bliver inviteret på ferie i Crawford, Texas.

Senator Hillary Clinton (D-NY) favoritten i det demokratiske felt har været en tur i Alaska sammen med Sen. John McCain (R-AZ) og Lindsay Graham (R-SC) og fortsætter med at pleje sit mere midtsøgende image.

Ingen kommentarer: