3.8.05

PV08: Gallupmåling, både McCain og Guiliani foran Clinton

En måling fra amerikansk Gallup viser at både den tidligere borgmester og magasinet Time's Person of the Year Rudy Giuliani (R-NY) og Senator John McCain (R-AZ) ville slå både Sen. Hillary Rodham Clinton (D-NY) og Senator John Kerry (D-MA) hvis der var præsidentvalg i dag.

Både mod McCain og Guiliani, der er de to glade herrer på billedet iført hendholdsvis Diamondbacks og Yankees kasketter, står Clinton til et nederlag på 45-50 %, mens det ser helt galt ud for John Kerry der i det hypotetiske valg kun kan skrabe 41 % sammen mod de to republikaneres 54 %.

Det, der er Hillarys problem, er, at hun af mange vælgere opfattes meget negativt, 53 % har en positiv opfattelse overfor de 43 % imod, kun 4 % har ingen holdning. De tilsvarende tal er for Rudy Guiliani 64 % for, 19 % imod og 17 % ved ikke. John McCains scorer 51-22-27.
Det er værd at lægge mærke til hvor mange der har en holdning til Senator Clinton, det regnes almindeligvis for nemmere at overbevise tvivlere om at stemme på en, end nogen som i udgangspunktet er uenige.

John Kerry er der ingen der bryder sig om og han vil have problemer med at blive opstillet til byrådet i Boston.

Ingen kommentarer: