6.8.05

FL: Kongresmedlem Harris skaber problemer for GOP

Hun blev verdensberømt i 2000 da hun som Secretary of State havde ansvaret for Floridas del af præsidentvalget. Siden er Rep. Katherine Harris (R-FL), 48, blevet valgt til kongressen (2002) og har nu lagt meget kraftige følere ind på at udfordre den demokratiske Senator Bill Nelson næste år.

Det er der ikke mange i den etablerede del af det republikanske parti, hverken i Florida eller på landsplan, der ser nogen grund til. Kongresmedlem Harris vil være en rød klud i hovedet på de demokratiske partiaktivister og vælgerne er heller ikke begejstrede. Det er til gengæld de almindelige republikanske medlemmer der ser Harris som en heltinde pga. hendes rolle i 2000 og de virker klar til at nominere hende uanset at hun er nærmest uvælgelig.

Hun har senest skabt overskrifter da hun beskyldte unavngivne aviser for at have fotomanipuleret billeder af hende så det så ud som om hun brugte mere makeup. Efterfølgende er hun blevet opfordret til at komme med beviser for hendes påstande, men det er så ikke lige sket.

Kongresmedlem Harris er valgt i The Sunshine States 13. kongresdistrikt, der dækker byen Sarasota syd for Tampa Bay.

Ingen kommentarer: