18.8.05

R.I.: Email skaber problemer for demokratisk kandidat


Indholdet i en email-invitation til en fundraiser til fordel for Rhode Islands statsadvokat og kandidat til senatet Sheldon Whitehouse (D) har skabt problemer. I emailen fremgår det at Whitehouse er endorsed af Senator Dianne Feinstein (D-Calif.), problemet er bare at det har Sen. Feinstein ikke. The skriver avisen The Hill.

En talsmand for Feinstein sagde at et af de tydelige beviser på at de to demokratiske politikere ikke var gode bekendte bl.a. var at senatorens fornavn i emailen var stavet Diane, ikke Dianne. Desuden stemte Feinstein, som medlem af senatets retsudvalg, mod at godkende Sheldon Whitehouse som U.S. Attourney selv om han var nomineret af Præsident Clinton.

Whitehouse er ude i et primærvalg mod R.I. Secretary of State Matt Brown (D) hvis kampagne hurtigt har været ude med angreb på Whitehouse-kampagnens troværdighed.

Den der naturligvis vinder på dette demokratiske hundeslagsmål er Senator Lincoln Chaffee (R-R.I.) (billedet) der i en meningsmåling fra Brown University foretaget i sidste måned står til at slå Whitehouse med 41 mod 36 og Matt Brown med 44 – 29.

Rhode Island, som jo er The Ocean State, er et af demokraternes topprioriteter hvis de skal gøre sig noget håb om at genvinde flertallet i senatet.

Ingen kommentarer: