9.8.05

NY: Distriktsadvokat Pirro vil udfordre Clinton

Efter at guvernør George Pataki (R-NY) betakkede sig muligheden for at blive genvalgt, og Rudy Guiliani også har sagt nej, har republikanerne i USA's tredjestørste stat ikke nogen oplagte kandidater til at udfordre Senator Hillary Clinton (D-NY).

Derfor er det meget muligt at Clintons modkandidat i 2006 bliver Jeanine Pirro (billedet), distriktsadvokat fra Westchester County, en forstad med omkring en million indbyggere lige nord for New York City.
Westchester er desuden bopæl for tidligere Præsident Clinton der sammen med hustruen residerer i byen Chappaqua.

Jeanine Pirro, 53, der har været valgt som D.A. siden 1994, levnes ikke de store chancer mod Senator Clinton. En meningsmåling fra sidste uge gav den tidligere førstedame et solidt forspring på 34 % (63-29).

Pirro lagde ud med hård retorik fra start og sagde at Clinton behandlede indbyggerne i staten som en "dørmåtte" og at "Clinton ikke stiller op for at varetage folk i New Yorks interesse, vi er kun et stop på vejen mod præsidentposten.".

Der har endnu ikke været nogen reaktioner fra Clinton-lejren der bare lader aviserne skrive løs, det er nemlig en historie at Pirros mand, Albert, både har siddet bag tremmer for skattesvig og åbenbart også er blevet nævnt positivt af nogle lokale Michael Corleone-wannabees.

Grafikken og citaterne er fra New York Daily News.

1 kommentar:

Lasse Ryberg sagde ...

HRC har vist ikke så meget at frygte: http://www.crooksandliars.com/2005/08/11.html#a4410

På den anden side sidder producenten af verdens dummeste statements på sin second term i the White House...