18.7.05

Hillary Clinton imod Grand Theft Auto

Den demokratiske frontrunner i kapløbet om at blive opstillet som kandidat til præsidentposten, Senator Hillary Clinton (D-NY) (der i øvrigt har fået ny hjemmeside for første gang siden hun blev valgt) er, i følge danske PC World, ude efter computerspillet Grand Theft Auto: San Andreas og producenten Rockstar Games fordi spillet skulle indeholde en mulighed for at downloade en patch og dermed åbne muligheden for en sekvens hvor hovedpersonen skal dyrke sex (hvilket jo er forståeligt når man i flere timer har lavet gode samfundsgavnende aktiviteter som stjålet biler, dræbt betjente og kørt uskyldige fodgængere ned).

Der er her tale om en klassisk Clinton manøvre hvor kandidaten laver et symbolsk angreb på en industri eller interessegruppe som ellers støtter en og samtidig viser nogle gode konservative værdier til de religiøse i Midtvesten, det samme gjorde Bill Clinton i 1992 da han angreb rapperen Sister Soulja for en hadefuld kommentar til optøjerne i Los Angeles samme år, og sendte en vink med en vognstang til hvide vælgere om at han også forstod deres bekymringer.

Personligt mener jeg at Senator Clinton skal slappe af - vold, mord og biltyveri er stadigvæk værre end sex udenfor ægteskabet!

3 kommentarer:

Kasper sagde ...

Glæder mig, at du også synes, at Hillary skal lære at slappe lidt af.

Måske skulle hun tage at få sig en X-box og prøve GTA i stedet.

Garby sagde ...

Jeg synes måske bare at den lugter for meget af at hun finder en lille ting at hænge ud som den her og i løbet af et par måneder vil hun så ha' modtaget ca $1.000.000.000.000 af Hollywood-industrien der viser sex, vold og bare patter til den helt store guldmedalje og hvor stjernernes liv er så langt ude med kokain, ægtesakbver og skilsmisser osv.
Men man vil ikke høre juniorsenatoren fra New York antyde at der er noget galt med det - tvært imod vil hun gerne ha' at Hollywood skal dukke op on behalf af hendes præsidentkampagne og kaste stjerneglans over den - hun er en hykler!

Anonym sagde ...

Enig - det værste er at følger man gamingsiderne fra USA så er historien 14 dage gammel. Samtlige lokalpolitikere fra kyst til kyst har spillet forarget-kortet, men nu kommer Hillary også på banen. men stadig meget mystisk: Våben, narkohandel og sindsyg bilkørsel er ok at se for teenagere, men ikke et blowjob.

Men når man tænker over det så har Bush-administrationen jo smidt millioner af dollars efter afholdenhed-indtil-ægteskabs-undervisning for teenagere...tal om en usikker investering: skinhellig moral vs. en 17-årigs sexdrift...and the winner is....!