25.7.05

AR: Vigtig folkeafstemning i North Little Rock

De godt 60.000 indbyggere i byen North Little Rock, AR, skal til stemmeurnerne. Grunden er et forslag om en skattestigning af byens Sales Tax på astronomiske 0,1 % over de næste to år.

Skattestigningen skal finansiere opførelsen af afløseren til byens nuværende baseballstadion Ray Winder Field (kapacitet: 6083), hjemmebane for Arkansas Travelers, der spiller i den tredjebedste række (Texas League – Class AA) og er satelitklub til MLBs Anaheim Angels.

Ray Winder Field der er bygget i 1932, har været hjemmebane for ”Travs” siden 1966, men nu er det tid til at udvide faciliteterne, så klubben kan være på højde med de andre hold i ligaen. Det nye stadion der kommer til at ligge med udsigt til Arkansas River planlægges at kunne rumme 7000 baseballfans.

Desuden skal skattestigningen finansiere udbygningen af Patrick Hays Senior Center opkaldt efter byens borgmester af samme navn. Afstemningen slutter først om to uger så alle registrede vælgere kan nå at afgive deres stemme.

Her på siden er vi naturligvis tilhængere af at bruge offentlige midler til at opføre idrætsanlæg, da de af med til at skabe sammenhæng og sammenhold i lokalsamfundet.

Ingen kommentarer: