5.7.05

Borgmester i sexskandale

Jim West, borgmesteren i Spokane, Washington, politiske karriere synger på sidste vers. Årsagen er en kombineret sex- og misbrug af embedesag der har kørt i nogle måneder.

Jim West, 54, har aflyst alle sine aftaler på ubestemt tid efter at det kom frem at han har forsøgt at komme i kanen på en 18 årig dreng som han havde mødt på nettet, sagen kom frem da det viste sig at den 18-årige dreng i virkeligheden var en lokal journalist. Misbrug af embede var det da Mayor West opfordrede "drengen" til at søge et internship hos borgmesteren.

Jim West, en tidligere paratrooper i 82nd Airborne Division og senere politibetjent og vicesherif sad fra 1982 til 2003 i Statsenatet i Olympia hvor han var en konservativ, pro-familiy som stemte for at forbyde homoseksuelle i at arbejde på skoler, og i 1998 stemte han for Defense of Marriage Act som definerer ægteskab til at være mellem mand og kvinde.

Det er nok kun et spørgsmål om tid inden borgmesteren må træde tilbage. I modsætning til Washington Times kan jeg informere om at Jim West er republikaner.

Ingen kommentarer: