7.3.06

TN: Republikanerne trækker fra Ford

Kampen om at efterfølge senator Bill Frist i Tennessee viser at alle tre republikanere trækker fra den demokratiske kandidat kongresmedlem Harold Ford, Jr. det viser en meningsmåling fra Rasmussen Reports.
Harold Ford, Jr. er blevet ramt af at hans onkel, et medlem af delstatsparlamentet, har været involveret i en meget pinlig og omfattende korruptionssag.

Tidligere kongresmedlem Ed Bryant (R) nærmer sig efterhånden den magiske 50%-grænse. Bryant står i målingen til 45% (+3% siden januar), Ford på 36% (-4 %),

Tidligere kongresmedlem Van Hilleary (R) står til 43% (uændret siden januar) og Ford får 35% (-2 %).

Borgmester i Chattanooga Bob Corker får 39% og Ford står her til 35%.

Den seneste meningsmåling helt tilbage fra oktober viste at Ed Bryant er den foretrukne republikanske kandidat foran Van Hilleary med Bob Corker et stykke efter de to men i fundraising er Bob Corker helt i front med næsten 3,9 millioner $ på kontoen mod den ene million som de to andre begge har tilbage.
Harold Ford har 1,8 millioner tilbage.

Kongresmedlem Ford er sort og race vil helt sikkert spille en rolle i valgkampen. Rasmussen Reports har spurgt hvor mange der kender nogen i deres omgangskreds der IKKE vil stemme på Ford fordi han er sort, det gør 13 % af de adspurgte. Sjovt nok er der flest demokrater (17 %9 der kender nogen med den holdning.

Ingen kommentarer: