17.3.06

Gode råd fra taleskriver til demokrater og republikanere

Taleskriveren Dan Conley, der på sit C.V. blandt andet kan skrive tidligere guvernør Doug Wilder (D-Virg.) og tidligere borgmester i Chicago Richard M. Daley (D) som tidligere arbejdsgivere giver på bloggen www.politicalwire.com gratis gode råd til republikanske og demokratiske kandidater til kongressen.

Han skriver følgende: "Der kommer et tidspunkt for enhver kampagne hvor kommunikationsholdet skal beslutte om man skal tage imod rådgivning fra folk i Washington. Rådgivningen vil komme fra partiorganisationen, konsulenter, valgte politikere eller måske endda Det Hvide Hus. Spøårgsmålet er om du skal lytte eller ej?

Svaret er nemt. Hvis du er republikaner, lyt efter hvad der bliver sagt. Du er i et sammenhængende nationalt parti der er rigtig god til store brede valgtemaer. Du bliver valgt ved at få dine vælgere til at lade være med at fokusere på den almindelige politiske dag-til-dag debat og i stedet bør de fokusere på det generelle koncept.

Men hvis du er demokrat, så vend ryggen til. Du er i virkeligheden ikke medlem af et politisk parti, du er en "coalition of convenience" som forbliver samlet for at holde republikanerne fra at ødelægge alting. Du vinder valg ved at køre en valgkamp på lokale sager og ignorere hvad der kommer af meningsmålinger, fokusgruppenanalyser og den slags fra insiderne i Washington.

Så alle demokratiske kandidater i 2006 der går rundt og undrer sig over at der ikke et "Contract with America" valgoplæg i kan stille op med - tak gud for det!
Der er ingen i Washington der er bedre til at kommunikere med dine vælgere end du er. Hvis det var så ville den valgkreds hvor du stiller op allerede have valgt en demokrat. "

Ingen kommentarer: