12.9.05

KS: Richard Myers som guvernørkandidat?

General Richard Myers har de sidste fire år været Chairman for the Joint Chiefs of Staff og dermed været den nærmeste militære rådgiver for Præsident Bush, Forsvarsminister Rumsfeld og den Nationale Sikkerhesdrådgiver. Nu prøver republikanerne i Kansas at lokke General Myers til at stille op mod den populære Guvernør Kathleen Sebelius (D) i 2006.

Republikanske partifolk er kommet i bekneb for gode kandidater efter at Sen. Sam Brownback (R-KS) har sagt nej til at udfordre Guv. Sebelius og det øvrige kandidater i feltet, den nuværende Speaker of the House Doug Mays og tidligere Speaker Robin Jennison ikke regnes som gode nok til at kunne vippe Guv. Sebelius af pinden.

Richard Myers er født i Kansas City, Missouri men voksede op på den vestlige side af Missisippifloden og fik sin første universitetsgrad fra Kansas State University inden han tog med flyvevåbnet til ’Nam, og derfor kan han godt kalde Kansas hjem men som officer i det amerikanske forsvar har han været udstationeret i Alabama, Colorado, Hawaii, Japan samt Washington D.C.

Kansas Republikanere har gode minder med at opstille tidligere generaler til offentlige embeder, i 1952 blev Dwight D. Eisenhower opstillet til præsident...

Hvor vidt General Myers er interesseret i at opstille melder historien ikke noget om.

Ingen kommentarer: