21.6.05

Hillary hænger ud med højrefløjen

I internetudgaven af The Hill kan man læse at Senator Hillary Rodham Clinton (D-NY) jævnligt laver lovgivning sammen med konservative, republikanske politikere.
For selv om republikanske aktivister ikke bryder sig om Clinton så bringer hun glamour, offentlig support og medierne med til enhver lejlighed og det kan de republikanske lovgivere godt lide, på den anden side er det med til at slette billedet af Hillary som en politiker på den yderste venstrefløj af det demokratiske parti og det er godt for hende når hun i 2008 skal forsøge at overbevise vælgerne om at hun skal være USA's første kvindelige præsident.

Blandt de politikere som Hillary har været med til at lave lovgivning sammen med er Sen. Lindsey Graham (R-SC) om flere penge til militæret, Sen. Bill Frist (R-TN) om lægeteknologi, Sen. Santorum (R-PA) om the Workplace Religious Freedom Act som jeg ikke gider læse pga. titlen, Sen. Brownback (R-KS) om f.eks. udenrigspolitiske anliggender samt Sen. Hagel (R-NE) om flere penge til efterladte til faldne.

Ingen kommentarer: