25.6.07

Muligt gensyn med en af de store

Der er efterhånden ikke ret mange kommentatorer eller "insidere" der regner med at Senator Chuck Hagel (R-Neb.) genopstiller næste november og hvis han gør skal han først slå Nebraskas justitsminister i et primærvalg. Derfor forsøger Demokraterne at finde en kandidat der kan vælges i den meget konservative stat (og det er lidt et problem for de vinder næsten aldrig og har derfor ikke valgt hverken kongresmedlemmer eller nogen statewide - udover Senator Ben Nelson, men han har jo et job.

Men tidligere Senator (og tidligere Guvernør) Bob Kerrey virker åbenbart interesseret i at stille op igen, det skriver Rothenberg Political Report. Men altså kun hvis Hagel beslutter sig for at han ikke vil genopstille.

Bob Kerrey har allerede fået lavet en meningsmåling og har kontaktet gamle kampagnemedarbejdere for at lodde stemningen og i fredags talte han til et stort Demokratisk partiarrangement i staten.

Bob Kerrey, 63, sad i Senatet fra 1989 til 2001 og blev i 1992 overvejet som vicepræsidentkandidat for Clinton. Fra 2002 til 2004 var han co-chairman for 11. september-kommissionen.

Ingen kommentarer: