21.6.07

Hillary har valgt kampagnesang

Fans af mafiaserien 'The Sopranos' vil formentlig nyde de subtile referencer til serien i en ny kortfilm med ægteparret Clinton i hovedrollen. Det skriver Politiken.

Filmen kan ses på Hillary Clintons hjemmeside, og den er lavet i anledning af, at brugerne af hjemmesiden nu har valgt hendes nye kampagnesang.

Sangen skal hjælpe Hillary Clinton i hendes bestræbelser på at blive demokraternes præsidentkandidat til valget næste år.

I kortfilmen ser vi Hillary Clinton komme ind i en typisk amerikansk diner.

Hun passerer en lykkelig børnefamilie og et ligeså lykkeligt kærestepar, inden hun sætter sig ned og begynder at bladre i jukeboxens musikkatalog, der pudsigt nok er et udpluk af de sange, der var i spil som kampagnesang.

Scenen minder meget om afslutningsscenen i 'The Sopranos'-serien, hvor Tony Soprano bladrer på samme måde.

En cool, afslappet mand kommer ind. Det er Bill Clinton, der dovent falder ned på pladsen over for Hillary.

Han spørger, om Hillary har fundet noget godt musik. I baggrunden spilles Journeys 'Don't Stop Believin', den samme sang, som Tony Soprano valgte på jukeboxen.

Tony Soprano bestilte løgringe i serien, mens Bill Clinton skuffet må konstatere, at Hillay har bestilt gulerødder til ham i stedet (Jeg passer på dig, siger hun til ham).

I kortfilmen optræder også Sopranos-mafiaboss Johnny 'Sack' Sacramoni (spillet af Vince Curatola), der sender Clinton-parret et ondt blik.

Til sidst går kortfilmen i sort - ligesom Sopranos - for dog at blive efterfulgt af et link til den vindende kampagnesang.

Har jeg i øvrigt nogensinde fortalt at jeg virkelig hader Celine Dion. Hun er simpelthen så satans kedelig. Jeg ser dog positivt på kampagnens fremtid, for hvis det er er niveauet eller det man går efter, så burde Senator Evan Bayh (D-IN) jo være et oplagt bud på en vicepræsidentkandidat.

Kilde: Politiken.

Ingen kommentarer: