14.5.07

Senator Brownback glemte Favre

Notits til Senator Sam Brownback (R-Kans.): Når du er i "Packersland", så lad være med at tale nedsættende om Brett Favre.

Republikanere fra Kansas tiltrak sig både buh-råb og sure kommentarer fra tilhørerne, deltagerne på Det Republikanske Parti i Wisconsins konvent der var samlet i Lake Geneva, WI i weekenden. Senator Brownback talte om at satse på familien og brugte i den forbindelse en football-analogi.

- Det her er fundamental blocking og tackling, sagde han inden han lavede sin "gaffe":

- This is your line in football. If you don't have a line, how many passes can Peyton Manning complete? Greatest quarterback, maybe, in NFL history.

Ups! Peyton Manning er måske den bedste quarterback for resten af USA, men for folk i Wisconsin tilhører den betegnelse Brett Favre.

Da det gik op for Brownback hvad det var han lige havde sagt, måtte han tage sig til hovedet.

- Det har er rigtig skidt, sagde han. Det her vil gå over i historien. Jeg undskylder.

Hans undskyldning bragte en blanding af latter og klapsalver. Han prøvede at please den ophidsede "crowd" med at sige, at den tidligere Green Bay Packers quarterback Bart Starr måske var den største i historien, men det var ikke helt nok. Publikum var stadigvæk rastløse.

- Så lad os tage Favre, sagde Brownback og prøvede så at fortsætte sin analogi med Favre.

- Packers er store. Hvor mange afleveringer kan han lave uden en offensiv linie?

- Dem ALLE sammen!, råbte mere end een person tilbage.

Senator Brownback måtte indrømme nederlaget og måtte konstatere at han ikke kunne komme tilbage på sporet.

- Min pointe er at vi bliver nødt til at bygge familien op igen, sagde han inden han afsluttede sin tale med at tale om Irak, abort og sit præsidentkandidatur.

Ingen kommentarer: