3.5.07

Endelig en republikansk kandidat i Colorado

Det har længe set sort ud for Republikanerne i Colorado, ved næste valg stopper Senator Wayne Allard efter to perioder, og partiet har med lys og lygte ledt efter en kandidat der kan stille op mod Demokraternes foretrukne kandidat og valgets umiddelbare favorit, Kongresmedlem Mark Udall.

Flere potentielle kandidater som den tidligere guvernør Bill Owens, kongresmedlem Tom Tancredo og tidligere kongresmedlem Scott McInnis, har af forskellige årsager sagt "pas" til at stille op i en stat der bliver mere og mere blå og som tilmed skal stille op i et valgår hvor det er ventet at den Republikanske præsidentkandidat nok ikke bliver til stor hjælp.

Men i en tale til omkrin 100 partiaktivister i lørdasg sagde tidligere kongresmedlem Bob Schaffer at han er kandidat til posten. Kilder der var tilstede sagde at Schaffer på et senere tidspunkt vil komme med en officiel annoncering af sit kandidatur.

Bob Schaffer, 44, blev valgt til kongressen i 1996 og sad tre perioder. I 2004 forsøgte at blive opstillet til Senatet, men tabte det republikanske primærvalg til bryggeren Pete Coors. Han har siden siddet i Colorados State Board of Education hvor han er næstformand og er medlem af det Republikanske Partis hovedbestyrelse,

Kilde: The Hill.

Ingen kommentarer: