11.4.05

Obama først med officiel blog

Hans tale på demokraternes konvent gjorde ham til en politisk superstjerne på et øjeblik og da han overbevisende slog en svag republikansk modkandidat i kampen om at få lov til at repræsentere "The Land of Lincoln" i verdens mest prestigefyldte parlament begyndte rygterne straks at løbe, rygter om et muligt forsøg på at afløse George W. Bush som verdens mægtigste mand i januar 2009.

Ind til videre har "The skinny boy with a funny name" ingen udtrykte ambitioner om at rykke til Det Hvide Hus, han har kun lige fundet sig tilrette i Senatet og har nu tilmed tid til at føre weblog. Den tidligere universitetsprofessors tanker kan ses på adressen http://obama.senate.gov/blog/.

Han har i øvrigt vist gode evner som fundraiser, i årets første tre måneder har han samlet mere end 1,4 million $ sammen til udsatte kolleger der er på genvalg i 2006. Det skriver avisen Chicago Sun-Times.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Efter min mening er Obama overvurderet i præsidentiel sammenhæng. Manden er naturligvis dygtig og begavet, men ret beset har han jo endnu ikke udrettet andet en at slå en skingrende skør kandidat om pladsen i senatet fra Illonois. Allan Keyes, som hans modstander vist hed, havde ikke engang bopæl i staten. Hvis Obama en dag vil gøre sig gældende i en presidential contest, har han meget mere at bevise først. Men uanset hvad, vil USA nok aldrig vælge en sort liberal kandat fra yankee-Illonois til præsident.

Mvh. Uffe

DanskPol sagde ...

Jeg er enig i at han er overvurderet i forhold til at blive præsident - men han har åbenbart gode evner som fundraiser, simpelthen fordi han er en mand som folk gider betale penge for at høre tale.

Det er også for tidligt at udtale som om hvor langt ude til venstre han ligger politisk, bare fordi man er sort betyder det ikke at man deler holdninger med Jesse Jackson og Al Sharpton.
Der er blandt yngre sorte politikere også et par moderate iblandt, ikke mindst Rep. Harold Ford, jr. (D-TN) og tidligere Rep. J.C. Watts (R-OK).

Kasper sagde ...

Garby - har lige et spørgsmål.

Kan se på Obamas blog, at han har hele tre kontorer i sin hjemstat, både i Chicago, Springfield og Marion.

Er det normalt, at senatorer har så mange kontorer? Og hvad laver man på disse kontorer?