7.4.05

DeLay i voldsomt uvejr

Den vigtigste politiske figur i kongressen er den republikanske majority leader, texaneren Tom DeLay, han er ansvarlig for at gennemføre præsidentens lovgivning i Repræsentanternes Hus og så for at passe sit eget hjørne, en forstad til Houston, af The Lonestar Star.

DeLay bliver i NY Times beskyldt for at have betalt kone og datter mere 500.000 $ via politiske komitér. At have familiemedlemmer ansat som kampagnemedarbejdere er, i modsætning til at ansætte dem på skatteydernes penge i Kongressen, ikke forbudt, men beløbets størrelse har alligevel fået flere til at rynke på næsen (måske nogle af bidragyderne som regnede med at pengene skulle bruges til pjecer, tv-reklamer og kaffe til de frivillige og ikke til at finansiere Fru DeLays shoppingture) og kræver yderligere undersøgelser af sagen.

Men her slutter anklagerne mod The Hammer, som han kaldes, ikke, Washington Post retter blikket mod Tom DeLays tur til USSR for nylig. Turen er åbenbart blevet planlagt og gennemført af virksomheder der støtter Putin.

Yderligere er det lige kommet fra på tv-stationen ABC at en lobbyist har betalt for familien DeLays ferie på øen Saipan i det sydlige Stillehav. Det er også forbudt.

Tak til Jokum for tippet!

Ingen kommentarer: