15.4.05

Kongresmedlemmer med kontakter

Ifølge den konservative avis Washington Times, har en professor ved University of California har lavet en undersøgelse af kongresmedlemmernes netværk, og er yderligere kommet frem til at jo større et netværk en politiker jo større er vedkommende mulighed for at påvirke lovgivningen…

De fem senatorer med størst netværk er: John McCain (R-AZ), Orrin G. Hatch (R-UT), Jeff Bingaman (D-NM), Chuck Grassley (R-IA), Russ Feingold (D-WI).

De fem kongresmedlemmer er H.J. Saxton (R-NJ), Ron Paul (R-TX), Chris Smith (R-NJ), Juanita Millender-McDonald (D-CA) og Charlie Rangel (D-NY).

3 kommentarer:

Bo Jørgensen sagde ...

Det var også den slags analyse, der konkluderede, at Finn Palle Hansen - tidligere Konservativ borgmester i Skævinge Kommune - var en af Danmarkd mest indflydelsesrige kommunalpolitikere. Det er nok ikke den konklusion, som de fleste der følger med i den kommunale liv vil nikke genkendende til.

Jeg mener kort sagt ikke man skal overvurdere sådanne netværks-analyser, selvom det nok giver mere mening at undersøge amerikanske kongresmedlemmer end danske kommunalpolitikere :-)

Kristian Madsen sagde ...

Hvornår er Harlem blevet indlemmet i New Jersey? :-)

Dan Holt Jensen sagde ...

Kære bo, på ingen måde.

Der er da ingen tvivl om at netværk uanset hvilket niveau man forsøger at lave politik på, er til stor gavn.

Uanset om det er på ens arbejdsplads, i byrådet eller i folketinget...