23.2.05

Mange ubesvarede spørgsmål hos Packers

Forberedelserne til næste sæson er allerede i gang hos NFC North mestrene Green Bay Packers, og det spørgsmål som flest ønsker afklaring på er naturligvis om en af ligaens levende legender QB Brett Favre #4 vil fortsætte, der har været rygter om både det ene og det andet, men i øjeblikket hælder det imod at Kaptajn B tager een sæson mere hos the Cheeseheads.

Spørgsmål nummer to handler om TE Bubba Franks #88 som er blevet kategoriseret som en transition player, hvilket i praksis betyder at han kan undersøge om der er nogle der vil betale en højere løn end den nuværende som er 2.1m $ på en sæson. Bubbu har været valgt tre gange til Pro Bowl, og Packers 1st round draft pick i 2000.

Spørgsmål nummer tre handler om hvordan Packers skal få trimmet deres Salary Cap, lønloftet er blevet ramt plus 7m $, plus at holdet har ti gode spillere vis kontrakter udløber i løbet af få uger, bl.a. begge guards LG Mike Wahle og RG Marco Rivera samt RB/FB Najeh Davenport.

Spørgsmålet nummer fire handler om trænerstaben, hvor man er på udkig efter en ny receivercoach.

Spørgsmål nummer fem er naturligvis hvad der skal satses på i draften, hvilket jo afhænger af om Franks og Favre fortsætter eller ej. Et argument for at Favre fortsætter er at USC Trojans meget talentfulde QB Matt Leinart ikke er i draften i år men vælger at spille alle fire år i college. Han kunne være en mulig afløser for Favre.

Go Packers Go

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Jeg har læst et sted (sikkert på draftday.dk), at QB Matt Leinart overvejer at ville tilmelde sig den såkaldte suplement draft (som jeg ikke har styr på hvad er), som foregår senere på året.

Hans begrundelse er, at hans headcoarch i college har fået job i NFL. Har dog kun set rygtet een gang og ved ikke om det holder...

MVH Bo Jørgensen