1.2.06

George Allen: The NFL Candidate

På lørdag mødes en lang række tidligere football-stjerner i Detroit til en frokost med senator George Allen (R-VA), der mere eller mindre åbenlyst prøver at positionere sig til præsidentvalget i 2008.


Senator Allen med den ovale bold.

Blandt gæsterne til frokosten vil være Steve Largent, tidligere WR for Seattle Seahawks og kongresmedlem fra Oklahoma, Jack Kamp, tidligere QB for bl.a. Buffalo Bills, kongresmedlem fra New York og boligminister under George H.W. Bush, Roger Staubach, tidligere QB for Dallas Cowboys og Lynn Swann, tidligere WR for Pittsburgh Steelers og guvernørkandidat for partiet i Pennsylvania.

Men det er ikke kun tidligere spillere der bakker op om Allens kandidatur. Blandt de stenrige ejere er det bl.a. Dan Snyder, ejeren af Washington Redskins (holdet som George Allens far stod i spidsen for som Head Coach i 70'erne) og brødrene Alex og Dean Spanos, henholdsvis ejer og præsident for San Diego Chargers.

George Allen, Sr. i aktion med Washington Redskins. Coach Allen blev valgt til Hall of Fame i 2002.

George Allens egen bror Bruce er General Manager i Tampa Bay Buccaneers og han vil naturligvis også dukke op.

Derudover dækker netværket også rigmænd som Pete Coors, ejer af et af USAs største bryggerier og tidligere senatskandidat i Colorado samt Dwight Schar der er en amerikansk udgave af Peter Norvig.

2 kommentarer:

Henrik Hansen sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde ...

Jeg tror at Seahawks får tæv. Steelers har spillet imponerende i hele december og januar. Det gør de også på søndag...